TEL: 073 641 93 39
Spoed/bevallingen 06 11444969

Over Ons

Ingeborg Spaargaren Verloskundigen kraamzorg Den Bosch

Ingeborg

Verloskundige
Ik ben Ingeborg Spaargaren. Toen ik in 1994 afstudeerde in Rotterdam van de verloskunde opleiding, ben ik eigenlijk gelijk in Den Bosch begonnen. Ik had tijdens de opleiding stage gelopen in de praktijk van Miep Rebers. s'-Hertogenbosch, de mensen en ook Miep bevielen mij zo goed dat ik gebleven ben. Doordat ik nu al zo lang verloskundige ben in het Bossche, ben ik er inmiddels aan toe om zwangerschappen te begeleiden van de kinderen die ik zelf op de wereld heb helpen zetten. Dat is een geweldige eer! Inmiddels ben ik ook afgestudeerd als echoscopiste en maak ik ook echo's in onze praktijk. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.
Ellen Hoogenkamp Verloskundige Den Bosch

Ellen

Verloskundige
Ik ben Ellen Hoogenkamp en in 2018 ben ik 25 jaar werkzaam als verloskundige. Ik werk fulltime als verloskundige en ben daarnaast fulltime moeder van drie zoons (Job, 1996, Pim, 1998, en Maarten, 2000). Ik heb veel voorbij zien komen in die jaren: van een bevalling begeleiden onder de lakens tot unassisted birth, van een bevalling op de natuurlijke manier tot gepland met ruggenprik. Ik heb het allemaal gezien! Dat vind ik nu zo leuk aan mijn vak: het is nooit hetzelfde. Ik vind het een uitdaging om de aanstaande ouder op de voor hen gewenste manier te begeleiden, het geeft mij veel voldoening. Een geboorte ontroert mij nog steeds en ik hoop daar nog heel wat jaren deel van uit te mogen maken. Het houdt me jong!
marit2

Marit

Verloskundige
Ik ben Marit Klären en vanaf januari 2019 werkzaam bij verloskundigenpraktijk ’s-Hertogenbosch. Na mijn opleiding tot verloskundige in Maastricht ben ik gelijk aan het werk gegaan als verloskundige in Vlissingen en Middelburg. Hier heb ik met veel plezier gewerkt, ik kom immers zelf uit Zeeland. Ook heb ik eventjes gewerkt als verloskundige in Tanzania, een hele ervaring!! Ondanks dat ik enorm van Zeeland houd en ik het vreselijk leuk vind om over het platteland en aan het water visites te rijden, was ik opzoek naar wat meer vastigheid. Ik wist van mijn studententijd in Maastricht hoe fijn het is om alles dichtbij te hebben in een stad en daarbij komt dat Brabant mij altijd getrokken heeft. Ik ben samen met mijn vriend naar Den Bosch verhuisd om aan een nieuw avontuur te beginnen!