Ga naar de inhoud

TEL: 073 641 93 39
Spoed/bevallingen 06 11444969

Choose language
English / Turkish

ONTEVREDEN?

Wat als je niet tevreden bent?

Het is belangrijk dat jij je goed voelt met onze begeleiding. Vertrouwen in ons en je zwangerschap zijn belangrijke elementen voor het goed verlopen van je bevalling ,de start van jullie kindje en het ouderschap.
Daarom doen we er alles aan om jou, jouw zwangerschap, je partner en je kindje zo goed mogelijk te begeleiden.
Heb je toch een klacht of ben je niet tevreden over onze zorg?
Bespreek het met ons, als er sprake is van een misverstand dan kunnen we dit bespreken met elkaar en samen tot een oplossing komen of, als het nodig is, de zorg voor jouw zwangerschap nog beter aanpassen aan jouw wensen. Wij geven niet voor niets namelijk zorg op maat! Twijfel niet om het bespreekbaar te maken, wij staan ervoor open om onze zorg aan te passen/ te verbeteren.

Binnen onze praktijk is Ingeborg Spaargaren het eerste aanspreekpunt. Indien je graag een gesprek wil inplannen om onze zorg bespreekbaar te maken dan kun je een afspraak inplannen via onze assistentes via het nummer 073-6419339 en geef aan wat je bespreekbaar wil maken.


Als je ontevreden bent over onze zorg, bespreek het met ons. Als je tevreden bent, bespreek het met anderen!

 

Klachtencommissie

Als je een onafhankelijk oordeel wilt over je klacht, en/ of een gesprek met ons niet voldoende was, kun je je klacht ook indienen bij de klachtencommissie van de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV) dit gaat via het CBKZ. Onze praktijk is lid van het CBKZ. De klachtencommissie onderzoekt en beoordeelt dan de klacht. De commissie kan dan advies geven. De hulp van een klachtencommissie is gratis.