Ga naar de inhoud

TEL: 073 641 93 39
Spoed/bevallingen 06 11444969

Choose language
English / Turkish

Vorige slide
Volgende slide

Bevalling in Den Bosch

De bevalling

Of je er al nieuwsgierig naar bent geworden of dat je er misschien nog steeds tegen op ziet, de bevalling komt onherroepelijk op je af. Hoe en wanneer het zal beginnen weten we niet en ook niet hoe je je er bij zult voelen. Wat we wel weten is dat het vrouwelijk lichaam hier voor gemaakt is en dat vrouwen super sterk zijn! Twijfel daar dus niet aan. Een goede voorbereiding kan je helpen, zodat je weet hoe een normaal bevallingsproces verloopt, zodat je ademhalings- of ontspanningsoefeningen kunt uitproberen, zodat de mensen om je heen weten hoe ze je kunnen ondersteunen.


Wij zien het als verloskundigen (én als moeders!) als onze taak om jou goed door je bevalling heen te loodsen. We willen graag een coach zijn die het natuurlijke proces ondersteunt en bevordert en die je goed terug laat kijken op deze intense ervaring.

Dat kan thuis of in het ziekenhuis, dat kan in bad, op een baarkruk, op bed, dat kan met en zonder ruggenprik. De gezondheid en veiligheid van jou en je kindje staan voorop, en daarbij streven we naar 100% tevredenheid. Omdat wij van mening zijn dat een vertrouwd gezicht aan je bed wel zo prettig is, blijven we in principe bij je om je te ondersteunen, ook als er een medische indicatie ontstaat om te bevallen onder de verantwoordelijkheid van de gynaecoloog.