TEL: 073 641 93 39
Spoed/bevallingen 06 11444969

Voorlichtingsavond

In onze praktijk houden wij elke 6-8 weken een voorlichtingsavond over de bevalling. Dit is geen spoedcursus hoe te puffen maar gaat over hoe een bevalling in zijn werk gaat, hoe het zit met pijnstilling tijdens de bevalling en wanneer je moet bellen. Ook komt het geboorteplan aan bod en wat je van ons als verloskundige kunt verwachten. De avond wordt gegeven door een van de drie verloskundigen.

De volgende voorlichtingsavond zal zijn op 23 april, om 19:30u, Rompertcentrum 19. ( ingang via de zijdeur van het centrum)

Deze avond zal gegeven worden door Marit Klaren.

12 juni is er weer een voorlichtingsavond. Deze zal gegeven worden door Ellen Hoogenkamp.

De avonden worden gegeven op onze hoofdlocatie, Rompertcentrum 19, en je kunt gebruik maken van de zij-ingang links om de hoek. Het duurt van 19.30 uur tot ca. 21.30 uur.

Aangeven wanneer je komt en met hoeveel personen is noodzakelijk, dus meld je aan! Dat kan op de intekenlijst bij de assistente of je kunt het aanmeldformulier invullen.

Het Jeroen Bosch ziekenhuis heeft ook maandelijks een voorlichtingsavond. Na afloop van deze avond kun je een kijkje nemen op de verloskamers. 
De avond kent 2 sessies en voor deze avond moet je je ook van te voren inschrijven.