Ga naar de inhoud

TEL: 073 641 93 39
Spoed/bevallingen 06 11444969

Choose language
English / Turkish

Ontevreden

Wat als je niet tevreden bent?

Het is belangrijk dat jij je goed voelt met onze begeleiding. Vertrouwen in ons en je zwangerschap zijn belangrijke elementen voor het goed verlopen van je bevalling ,de start van jullie kindje en het ouderschap.
Daarom doen we er alles aan om jou, jouw zwangerschap, je partner en je kindje zo goed mogelijk te begeleiden.
Heb je toch een klacht of ben je niet tevreden over onze zorg?
Bespreek het met ons, als er sprake is van een misverstand dan kunnen we dit bespreken met elkaar en samen tot een oplossing komen of, als het nodig is, de zorg voor jouw zwangerschap nog beter aanpassen aan jouw wensen. Wij geven niet voor niets namelijk zorg op maat! Twijfel niet om het bespreekbaar te maken, wij staan ervoor open om onze zorg aan te passen/ te verbeteren.
Als je ontevreden bent over onze zorg, bespreek het met ons. Als je tevreden bent, bespreek het met anderen!

 

Als je een onafhankelijk oordeel wilt over je klacht, en/ of een gesprek met ons niet voldoende was, kun je je klacht ook indienen bij een klachtenfunctionaris. Dit kan via Kachtverloskunde.nl.

Wij proberen dan, eventueel samen met de klachtenfunctionaris, je klacht binnen zes weken af te handelen.

Als je er met de verloskundige en de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet uit komt, kan je je klacht voorleggen aan de Geschilleninstantie Verloskunde. Deze onafhankelijke instantie onderzoekt en beoordeelt of je klacht gegrond is. Zij doet hierover een bindende uitspraak.

www.geschilleninstantieverloskunde.nl