TEL: 073 641 93 39
Spoed/bevallingen 06 11444969

Over Ons

Verloskundige den bosch Ingeborg Spaargaren

Ingeborg

Verloskundige & echoscopiste
Ik ben Ingeborg Spaargaren. Toen ik in 1994 afstudeerde in Rotterdam van de verloskunde opleiding, ben ik eigenlijk gelijk in Den Bosch begonnen. Ik had tijdens de opleiding stage gelopen in de praktijk van Miep Rebers. s'-Hertogenbosch, de mensen en ook Miep bevielen mij zo goed dat ik gebleven ben. Doordat ik nu al zo lang verloskundige ben in het Bossche, ben ik er inmiddels aan toe om zwangerschappen te begeleiden van de kinderen die ik zelf op de wereld heb helpen zetten. Dat is een geweldige eer! Inmiddels ben ik ook afgestudeerd als echoscopiste en maak ik ook echo's in onze praktijk. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.
Verloskundige den bosch marit klaren

Marit

Verloskundige
Ik ben Marit Klären en vanaf januari 2019 werkzaam bij verloskundigenpraktijk ’s-Hertogenbosch. Na mijn opleiding tot verloskundige in Maastricht ben ik gelijk aan het werk gegaan als verloskundige in Vlissingen en Middelburg. Hier heb ik met veel plezier gewerkt, ik kom immers zelf uit Zeeland. Ook heb ik eventjes gewerkt als verloskundige in Tanzania, een hele ervaring!! Ondanks dat ik enorm van Zeeland houd en ik het leuk vind om over het platteland en aan het water visites te rijden, was ik opzoek naar wat meer vastigheid. Ik wist van mijn studententijd in Maastricht hoe fijn het is om alles dichtbij te hebben in een stad en daarbij komt dat Brabant mij altijd getrokken heeft. Ik ben samen met mijn vriend naar Den Bosch verhuisd om aan een nieuw avontuur te beginnen!
Verloskundige den bosch lotte groen

Lotte

Verloskundige & echoscopiste
Ik ben Lotte Groen. Vanaf februari 2019 werk ik als verloskundige in praktijk ’s-Hertogenbosch. In 1992 ben ik geboren in het oude Carolus waarna ik meteen na de bevalling naar huis mocht met mijn ouders naar Boxtel. Hier ben ik opgegroeid en heb ik tot mijn 27e mogen wonen. Na mijn afstuderen heb ik in de randstad en in het Gooi mogen werken. Voor mij een hele leuke en leerzame periode. Ik heb altijd gezegd dat ik graag terug wil naar Brabant. Ik werk graag in praktijk ’s-Hertogenbosch. Sinds juni 2019 woon ik in de binnenstad van Den Bosch. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te mogen begeleiden in een van de mooiste periodes van jullie leven. Tot snel!
Verloskundige den bosch Charlotte Vervoort-Habets

Charlotte

Waarnemend verloskundige
Charlotte is onze vaste waarneemster. Ze valt in bij bijscholingen, vakanties, ziektes etc. Zij stelt zich voor: Mijn naam is Charlotte Vervoort-Habets en ik ben sinds juli 2019 werkzaam bij verloskundigenpraktijk ’s-Hertogenbosch. Ik wist als klein meisje al dat ik verloskundige wilde worden. Daarom extra leuk om te zeggen dat deze droom werkelijkheid is geworden. Ik heb de studie afgerond aan de Academie Verloskunde Maastricht. Nu mag ik met plezier werken in Den Bosch, de stad waar ik zelf ben geboren en getogen. Het is een eer om elke keer opnieuw ouders te begeleiden tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed. Ik hoop er samen met jullie als ouders (in spe) een fijne tijd van te maken waar jullie met een lach en een traan op terug kunnen kijken.

Ons Team