Ga naar de inhoud

TEL: 073 641 93 39
Spoed/bevallingen 06 11444969

Choose language
English / Turkish

Over Ons

Ons Team

Ingeborg van Oers

Ingeborg

Verloskundige & echoscopiste
Ik ben Ingeborg Spaargaren. Toen ik in 1994 afstudeerde in Rotterdam van de verloskunde opleiding, ben ik eigenlijk gelijk in Den Bosch begonnen. Ik had tijdens de opleiding stage gelopen in de praktijk van Miep Rebers. s'-Hertogenbosch, de mensen en ook Miep bevielen mij zo goed dat ik gebleven ben. Doordat ik nu al zo lang verloskundige ben in het Bossche, ben ik er inmiddels aan toe om zwangerschappen te begeleiden van de kinderen die ik zelf op de wereld heb helpen zetten. Dat is een geweldige eer! Inmiddels ben ik ook afgestudeerd als echoscopiste en maak ik ook echo's in onze praktijk. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.
Reportage_130723_269

Marit

Verloskundige
Ik ben Marit Klären en vanaf januari 2019 werkzaam bij verloskundigenpraktijk ’s-Hertogenbosch. Na mijn opleiding tot verloskundige in Maastricht ben ik gelijk aan het werk gegaan als verloskundige in Vlissingen en Middelburg. Hier heb ik met veel plezier gewerkt, ik kom immers zelf uit Zeeland. Ook heb ik eventjes gewerkt als verloskundige in Tanzania, een hele ervaring!! Eenmaal neergestreken in Den Bosch merkte ik pas hoe leuk een stad kan zijn, hoe gezellig het Brabantse is en wat voor leuke cliënten wij hier hebben. Ik werk met veel plezier in onze praktijk en het begeleiden van een bevalling blijft elke keer een heel speciaal en mooi moment. Een hele eer om hier keer op keer getuige van te mogen zijn! Samen met mijn vriend woon ik in Den Bosch.
Lotte Verloskundige Den Bosch

Lotte

Verloskundige & echoscopiste
Ik ben Lotte Groen. Vanaf februari 2019 werk ik als verloskundige in praktijk ’s-Hertogenbosch. In 1992 ben ik geboren in het oude Carolus waarna ik meteen na de bevalling naar huis mocht met mijn ouders naar Boxtel. Hier ben ik opgegroeid en heb ik tot mijn 27e mogen wonen. Na mijn afstuderen heb ik in de randstad en in het Gooi mogen werken. Voor mij een hele leuke en leerzame periode. Ik heb altijd gezegd dat ik graag terug wil naar Brabant. Ik werk graag in praktijk ’s-Hertogenbosch. Sinds juni 2019 woon ik in de binnenstad van Den Bosch. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te mogen begeleiden in een van de mooiste periodes van jullie leven. Tot snel!
Charlotte Verloskunde

Charlotte

Waarnemend verloskundige
Charlotte is onze vaste waarneemster. Ze valt in bij bijscholingen, vakanties, ziektes etc. Zij stelt zich voor: Mijn naam is Charlotte Vervoort-Habets en ik ben sinds juli 2019 werkzaam bij verloskundigenpraktijk ’s-Hertogenbosch. Ik wist als klein meisje al dat ik verloskundige wilde worden. Daarom extra leuk om te zeggen dat deze droom werkelijkheid is geworden. Ik heb de studie afgerond aan de Academie Verloskunde Maastricht. Nu mag ik met plezier werken in Den Bosch, de stad waar ik zelf ben geboren en getogen. Het is een eer om elke keer opnieuw ouders te begeleiden tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed. Ik hoop er samen met jullie als ouders (in spe) een fijne tijd van te maken waar jullie met een lach en een traan op terug kunnen kijken.
Saida Verloskunde Den Bosch

Saida

Waarneemster
Ik ben Saida. Sinds 2022 werkzaam bij Verloskundigenpraktijk ’s-Hertogenbosch. Hier werk ik met veel plezier als waarneemster.
Je kan mij tegenkomen tijdens het spreekuur, bevalling en kraambed.